neděle 22. června 2014

Photo! Editor Stáhnout

Fotografie! Editor ke stažení

Upravovat a optimalizovat fotografie snadný způsob,

Fotografie! Editor, dříve známý jako Photo Toolkit, je základní retuš nástroj, pomocí kterého můžete opravit a optimalizovat své digitální obrázky na pár kliknutí.

Foto editační funkce
Nejvýraznějším rysem této fotografii editoru je jeho bezproblémová integrace s Windows Explorer, což znamená, že dodává zcela novou skupinu příkazů k image souboru kontextového menu. Tyto příkazy umožňují zahájit foto! Editor hlavní nástroje ihned, bez nutnosti nejprve otevřít program.

Pokud jde o nástroje, zahrnuté do foto! Editor, je to docela základní program. To znamená, že fotka! Editor funguje naprosto v pořádku pro malé retušování úkoly, jako je optimalizace barev, odstranění efektu červených očí, nebo dokonce vymazání něčí kůži skvrny, vrásky a jiné drobné nedokonalosti. Další nástroje jsou zahrnuty převzorkování / oříznutí nástroj, některé opravdu v pohodě světelné efekty a karikatura nástroj použít veselý morfing efekt pro vaše fotografie.

Vadný prohlížení
Jedinou nevýhodou foto! Editor je, že neexistuje žádný způsob, jak prohlížet obsah složky pomocí miniatur. To znamená, že pokud vaše fotografie názvy souborů nejsou dostatečně popisný, budete muset kliknout na ně jeden po druhém, jen aby zjistili, který obraz odpovídají.

Zastaralé vzhled a funkce
Ačkoli foto! Editor poskytuje snadný přístup k nástrojům pro upevnění červených očí, zlepšení barvy, a dokonce vytvářet caractures, že stále cítí velmi jednoduchý. Rozhraní je místo, kde aplikace padá bytu, protože design je velmi starý, kde jako volné aplikace, jako je Picasa i nadále vyvíjet.

Celkově
Fotografie! Editor je ideální volbou pro ty, kteří hledají jednoduché, lehké a editor fotografií snadno-to-použití pro upevnění své digitální fotografie.

Poznámky
Fotografie! Editor je nový název Photo Toolkit.