neděle 22. června 2014

Advanced SystemCare Ultimate Stáhnout

Advanced SystemCare Konečný ke stažení

Chraňte svůj počítač před škodlivým softwarem a optimalizovat výkon

Advanced SystemCare Konečný je silný optimalizace apartmá pro Windows, který integruje antivirové funkce, s real-time ochranu. Nejnovější verze obsahuje některé nové a zajímavé nástroje.

Antivirus Plus více než 30 nástrojů pro optimalizaci počítače
Produkt je nejnovější verze známého Advanced SystemCare Ultimate. To vám umožní provádět úkoly čištění a údržbu s cílem zlepšit výkon vašeho počítače.

Mezi nejnáročnější uživatelé najdou Nástroje Advanced SystemCare Ultimate opravdu užitečné, protože umožňuje přístup k širokému spektru nástrojů podle kategorií (Clean, bezpečnosti, Optimalizace, kontrolu, opravy a Advanced) a umožňuje pracovat na různých oblastech systém velmi podrobně.

To vám umožní sledovat využití paměti RAM, optimalizovat a defragmentovat pevný disk a registru systému, spravovat ovladače a procesy, měnit nastavení operačního systému, vyhledávání duplicitních dat, trvale odstranit soubory, a optimalizovat parametry prohlížeče a TCP / IP pro rychlejší on-line prohlížení. Kromě všech těchto funkcí, Advanced SystemCare Konečný můžete hledat (a najít), problémy a chyby, které mohou ohrozit bezpečnost počítače.

K radosti z mágů na celém světě, Advanced SystemCare Konečný má také sledování výkonu, který ukazuje procento využití CPU, RAM, pevný disk a síťový provoz, stejně jako záchranné centrum pro vytváření a správu obnovení systému bodů.

Za zmínku stojí Turbo Boost, rys, který může urychlit Windows vypnutím nepotřebných procesů ve specifických použití kontextech, stejně jako funkce Active Optimalizace, což zlepšuje výkon vašeho počítače automaticky a inteligentně správu a přidělování dostupné zdroje, a proto obchází riziko přetížení systému.

Antivirový modul Advanced SystemCare Ultimate chrání váš počítač před nebezpečími online a využívá motor BitDefender stejně jako IObit Malware Fighter zachytit všechny druhy malware.

Advanced SystemCare Konečný také karanténní funkce, tichý režim (užitečné pro hráče), a možnost vytvořit Whitelist vyloučit soubory nebo složky z analýzy. Skeny jsou programovatelné a ochrana v reálném čase je možné zapnout nebo vypnout podle potřeby. Antivirus, však nenabízí pokročilé funkce.