neděle 22. června 2014

GOM Media Player Stáhnout

GOM Media Player ke stažení

Úžasné zdarma multimediální přehrávač s vestavěným-in kodeky

GOM Player je populární video přehrávač, který přehraje skoro jakékoliv video ve formátu si můžete myslet.

Automaticky vyhledá kodeky on-line
Jako UMPlayer GOM Player je jedním z těch aplikací, které bez povšimnutí, ale dokazuje, že je vynikající, když budete mít čas to zkusit. Je to kompaktní, snadno použitelný video přehrávač vám umožní vychutnat video souborů a filmů v nejrůznějších formátech. A co víc, nebudete mít problémy s kodeky, protože GOM Player již jim patří - a pokud ne, je to automaticky vyhledá odpovídající kodek on-line.

Podpora pro širokou škálu vlastností
GOM Player ukazuje elegantní rozhraní s podporou skinů a má další výkonné funkce: podpora titulků, oblíbené manažer, podpora seznamů skladeb, použití myši a klávesové zkratky pro mnoho funkcí a další. Co GOM Player chybí, je například možnost pořizovat snímky, nebo dokonce ještě důležitější, obnovit přehrávání přesně tam, kde jste ji opustili (něco, co jsem osobně používám hodně).

GOM Player nabízí nainstalovat Google Toolbar během instalačního procesu, ale můžete také odmítnout nabídku. Pokud jde o zbytek, je to skvělý video přehrávač, který je dobře stojí za to vyzkoušet ... i když už máte oblíbeného hráče.

Závěr
GOM Player je vizuálně přitažlivý video přehrávač s velmi zajímavými funkcemi a které především řeší jakýkoliv problém, který může mít s kodeky.