neděle 22. června 2014

DAEMON Tools Stáhnout

DAEMON Tools ke stažení

Vynikající virtuální emulátor CD / DVD mechanika

Pokud používáte několik disků CD nebo DVD pro ukládání dat, by mohlo být užitečné, aby se zálohování disků, transformuje je do obrazových souborů v ISO, NRG, CCD, CDI, MDS, nebo BWT formáty.

DAEMON Tools umožňuje montáž (číst) tyto soubory, aniž byste museli disky fyzicky přítomné, vytváření virtuálních zařízení, která mohou napodobovat přítomnost CD / DVD přehrávačů. To znamená, že můžete ušetřit čas (není nutné vypalovat disky) a disky (méně rušení).

Montáž obrázky v okamžiku
S DAEMON Tools můžete vytvořit jeden nebo více virtuálních disků, přiřadit mu písmeno, a nahrávat obrazové soubory z nejpopulárnějších formátů, těší jejich obsahu, aniž byste museli disk být fyzicky k dispozici.

DAEMON Tools může napodobit i ty nejběžnější systémy ochrany tak, že CD, které byly převedeny do obrazových souborů může být přečíst. Program je také snadno dostupný z hlavního panelu systému, kdykoliv to budete potřebovat.

Nejlepší software pro vytváření virtuálních disků
DAEMON Tools je zcela jistě patří mezi jeden z nejefektivnějších dostupných programů pro vytváření virtuálních disků. Je to snadné a může zaručit dokonalou emulaci.